Parallax Image Parallax Image

DESCOPERĂ ARTA MODERNĂ

Adaugă Culoare în Viața Ta

Parallax Image

CE ESTE ARTA MODERNĂ?

Culorile și formele sunt percepute ca entități în sine și nu doar ca un vehicul al realității externe. La fel ca notele muzicale, culorile și formele pot exista în sine, pot produce senzații și pot trezi anumite stări.

Arta modernă reprezintă un amalgam de reacții și curente care inventează sau refolosesc moștenirea bogată a artei. Se pictează pop, impresionist, expresionist, se realizează lucrări de artă abstractă, performance sau orice alt tip întâlnit

DE CE ARTĂ MODERNĂ?

Vi s-a întâmplat să intraţi într-o galerie de artă ori într-un muzeu şi să vă întrebaţi prin ce sunt atât de deosebite acele tablouri?

Marii colecționari de artă dau milioane pe o singură pânză, pentru că Arta Modernă:

  1. Atrage atenţia și trezește curiozitatea;
  2. Îi ajută să iasă din mulțime și să se diferențieze de majoritate;
  3. Dau un aspect modern și scump încăperii;
  4. Îi inspiră, le stimulează imaginația și generează noi idei.
Image Block

Pentru Cine este Arta Modernă?

Pentru cei care trăiesc și respiră prin artă, dar și pentru cei care:

  1. Vor să încerce ceva Nou;
  2. Nu au curajul să cumpere un tablou;
  3. Vor să impresioneze;
  4. Nu știu ce gen de artă se potrivește cu interiorul;
  5. Vor o ambianță modernă, fresh și luminoasă;
  6. Nu știu ce să pună pe un perete gol.
Pentru Cine este Arta Moderna

Despre ANDREI MUDREA

Andrei Mudrea, născut la 29 aprilie 1954, este un artist plastic originar din Mitocul Vechi, raionul Orhei, Republica Moldova. Este unul dintre discipolii lui Mihai Grecu, autorul mai multor lucrări de pictură, grafică, sculptură și artă-obiect, membru fondator al Grupului Zece, iar din 2001 este Maestru Emerit în Arte. Este considerat unul dintre cei mai talentaţi pictori basarabeni.

Laureat al mai multor premii naţionale şi internaţionale, a participat la numeroase expoziţii de artă organizate în ţară şi în străinătate. Numeroase lucrări ale artistului se află în colecţii publice şi private în cele mai mari oraşe ale lumii.

Citiți mai multe pe WIKIPEDIA
Citiți aici BIOGRAFIA Completă

CE OFERIM NOI

Arta Modernă aduce mai multă Lumină și Culoare în orice interior

Image Block

Grafică

VEZI COLECȚIA

Pictură mai mică și unică. Graficile fac parte din procesul de căutare a colecțiilor noi de lucrări și deseori sunt fenomenale prin felul lor. Este folosită o tehnică de autor care are la bază vopsele pe bază de ulei pe hîrtie.

Image Block

Pictură/Reproduceri

VEZI COLECȚIA

Pictură pe pînză sau carton semnat pe verso de autor.
Reproducerile sunt foarte populare, au o calitate superioară și sunt foarte accesibile. Sunt o alegere perfectă.

Image Block

Art Obiecte

VEZI COLECȚIA

Sculpturi inedite realizate din obiecte uzuale într-o manieră originală și foarte expresivă. O soluție perfectă pentru cei care vor să-și decoreze spațiul cu sculpturi moderne.

Ce spun Vizitatorii Noștri

Image Block

Diana Crasnojan:

"Prieteni, vă recomand să vizitați expoziția de artă modernă a artistului plastician Mudrea Andrei😉. Este impresionantă!👍Veți fi întâmpinați chiar de autorul creațiilor și veti fi serviți cu ciocolate!🍬🍭"

Image Block

Galina Vieru:

"O adâncă, adâncă fântână, plină cu apă pentru suflet, este Galeria de Artă a maestrului Mudrea Andrei ! Veniți oameni buni, pentru a vă împlini cu rafinament, culoare, formă, metaforă, poezie și pentru a deschide noi paranteze in viața de zi cu zi. Aici uiți de tot pe lume și plutești prin portativul unui suflet atât de deosebit. Maestre, vă mulțumesc pentru că am devenit mai bogată, azi !"

Image Block

Irina Culic:

"Vreau să va zic că a fost fantastic. Expoziția se desfăşoară în atelierul maestrului - o căsuță veche ce contrastează inspirat cu lucrările moderne şi te face să te simți într-un desen animat unde eroii sunt figurine din metal uzat. Am avut onoarea să fim ghidați chiar de către autor şi am admirat picturi şi sculpturi originale. Pentru prima dată în viață am rămas atât de impresionată de abstracționism. Poate pentru că lucrările poartă atât de mult mesaj încât parcă au suflet. Vă îndemn să vedeți expoziția. Avem atâta frumusețe sub nasul nostru care trece neobservată, prea puțin apreciată. "

Image Block

Cătălin Josan:

"Andrei Mudrea este un pictor contemporan fenomenal, pe care am avut onoarea să-l cunosc. Originar din Mitocul Vechi, Orhei, a participat la elaboarea Stemei de Stat a Republicii #Moldova și are nenumărate premii naționale și internaționale. Nu ratați expoziția acestuia din Chișinău, pe Columna 106, vizavi de parcul Catedralei, deschis sămbăta și duminica. Intrarea este liberă, iar talentul - de neprețuit."

Image Block

Iulian Filip:

"Am fost la Andrei Mudrea. Splendidă înghesuială de frumuseți și libertăți moderne. În drum spre Andrei l-am vorbit cu Mihai Cimpoi, pomenindu-l pe mentorul lui Andrei - maestru Mihai Grecu... I-ar fi plăcut recoltele discipolului. Precum și nouă ne place demuuuult ce și cum face cu harul său. Felicitări, dragă prietene!"

Image Block

Vasile Șoimaru:

"ÎNCĂ NU AȚI REUȘIT SĂ-L VIZITAȚI PE MAESTRUL ANDREI MUDREA LA ATELIERUL SĂU DE CREAȚIE DE PE str. COLUMNA-106? Tot aici are loc și prima sa expoziție personală de acest fel. Am deplina convingere că veți ieși de-acolo mai altfel, mai luminați și chiar mai fericiți... Numai să nu vă uitați acasă Copiii și Nepoții iubiți, excursia le va fi de mare folos!... AVEȚI CUVÂNTUL MEU CĂ O SĂ VĂ PLACĂ EXPOZIȚIA MAESTRULUI PENELULUI, Andrei MUDREA. Eu, personal, nu doream, ieri, să părăsesc expoziția dată, dar, cu regret, sosise prea repede ora închiderii Atelierului..."

OFERTA NOASTRĂ

Investiția în Artă Modernă este cea mai sigură, întrucît ea
nu se demodează niciodată. Din contra, cu timpul, îi crește valoarea

Image Block

Grafică

69

VEZI COLECȚIA

Lucrări de mici dimensiuni, încadrate în passpartout A3, sub sticlă și în ramă de lemn. Sunt executate în ulei pe hârtie sau carton. Reprezintă cea mai accesibilă opțiune pentru cei care își doresc o lucrare autentică, nu o reproducere, dar nu își permit un tablou pe pânză.

*LIVRARE GRATUITĂ

Popular
Image Block

Reproduceri

79-199

VEZI COLECȚIA

Orice tablou în ulei, existent în galerie, poate fi imprimat foarte calitativ pe pânză, de orice dimensiuni, dar nu mai mare decât originalul. Colaborăm cu cei mai buni din domeniu pentru cea mai bună calitate. Reproducerile arată identic cu originalul și reprezintă o varianta mai accesibilă a picturilor.

*LIVRARE GRATUITĂ

Image Block

Art Obiecte

99-399

VEZI COLECȚIA

Sunt sculpturi sau instalații realizate din cele mai obișnuite obiecte, care nu mai trebuiesc nimănui, însă, care în mîinile artistului iau o altă formă, prind o nouă viață și transmit cele mai diverse mesaje și metafore. Aceste lucrări schimbă radical percepția asupra lucrurilor.

*LIVRARE GRATUITĂ

Întrebări adresate cel mai des

Oamenii sunt dornici să afle cît mai multe

Eu nu înțeleg Arta Modernă, ce să fac?

Arta Modernă e mult mai simplu decît vă pare, uite la ea, dacă îți place și o simți atunci este pentru tine, dacă nu, încearcă alta.

Pe site sunt afișatate toate lucrările?

Noi avem o colecție mai mare de lucrări și pe site sunt afișate doar o mică parte din lucrări. Dacă nu ați găsit ce căutați, contactați-ne și vă propunem și alte tablouri

Ce sunt Graficile?

Graficile sunt ”picturi” mai mici și unice. Ele fac parte din procesul de căutare a colecțiilor noi de lucrări și deseori sunt fenomenale prin felul lor. Este folosită o tehnică de autor care are la bază vopsele pe bază de ulei pe hîrtie.

Unde putem vedea lucrările?

O mică parte din lucrările noastre sunt expuse în Atelierul de Creație care se află pe adresa: str. Columna 106, ap.26 în incinta Expoziției de artă modernă. Altele sunt la noi pe site

Ce sunt Reproducerile?

Reproducerile sunt tablourile originale, fotografiate profesionist și tipărite pe pînză cu vopsele ecologice. Ele sunt foarte avantajoase căci pot fi tipărite la orice dimensiune și sunt foarte accesibile. Noi lucrăm cu cei mai buni specialiști în domeniu și oferim o calitate excepțională.

Vreau să-mi decorez apartamentul cu artă modernă, mă puteți ajuta?

Desigur, noi venim în ajutorul iubitorilor de artă, vă propunem cele mai interesante soluții și vă ajutăm în selecția nuanției cromatice, Contactați-ne să găsim o soluție împreună

Publicații în Media

Click pe imagini pentru a vedea emisiunea sau articolul despre noi

CONTACTAȚI-NE

Image Block 079 655 243

Sunați-ne și vă ajutăm să faceți cea mai potrivită alegere